8 Haziran 2014 Pazar

Viber indir

Arkadaşlarınıza VoIP, sohbet ve mesajları ile ücretsiz telefon görüşmeleri!

Windows için Viber ile arama, sohbet ve mobil uygulaması akıllı telefonlarında yüklü arkadaşlarınıza ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. Ayrıca video görüşmeleri destekler ve kullanımı gerçekten çok kolay.

Telefon ücretsiz PC'den


Ücretsiz telefon görüşmeleri? Viber ile sorun yok. App bilgisayarınızdan VoIP ile kolayca çalışır.

Her şeyden önce, zaten Viber (iPhone, Android, BlackBerry, Symbian ve Windows Phone için kullanılabilir) akıllı cihazınızda yüklü olması gerekir. Bundan sonra, PC'nize istemcisi yüklemek: Eğer adres defterinizdeki tüm kişileri otomatik olarak senkronize edilmiştir bulacaksınız.

PC için Viber ve kolaylık yapılandırmak için hiçbir şey olduğunu; yükledikten andan itibaren hemen akıllı telefonlar için uygulamasını kullanabilirsiniz tüm arkadaşlar (VoIP üzerinden) sıfır maliyetle arayarak başlayabilirsiniz. Sadece bu değil, ama işlevini Viber Out kullanarak aynı zamanda da sabit hatları ve cep telefonlarını arayabilirsiniz.

Windows için Viber görüntülü görüşme, 100 katılımcı ile, hatta grup olanları destekler.

Uygulama ayrıca (dahil! Çıkartmalar ve ifadeler ile) Arkadaşlarınızla metin mesajları göndermek ve almak için izin verir ve grup konuşmaları destekler. Sohbet cihazınızla PC'niz arasında senkronize edilir.

Hepsi sadece bir tık
Viber arayüzü kullanımı gerçekten çok kolay. Sen kişiler listesini görebilirsiniz, giriş ve hiçbir sorun ile sohbet geçmişi diyoruz.

Bu Windows sistem tepsisinde yeni mesajlar gerçek zamanlı bildirimler gösteriyor ki seçenekler menüden app yapılandırabilirsiniz.

Buna ek olarak, Windows ile otomatik olarak başlatmak için programı ayarlayabilirsiniz.

Viber ve VoIP: kazanan bir combo
Zaten akıllı telefonlar için Viber kullanırsanız, gerçekten bilgisayarınızda Windows için bu sürümü yüklemeniz gerekir. Eğer Viber hiç kullanmadıysanız eğer Ve sonra belki şimdi başlamak için zamanı!

Çağrı kalitesi mükemmel, ama çok kullanılan bağlantı kalitesine bağlıdır. PC'den smartphone bizim test sırasında, ancak, biz hiçbir sorun bulunamadı.

Aramaların maliyetini sıfırlar Bu uygulama sayesinde, sizin arkadaşlarınız (ve mesajlar PC ve telefon arasında senkronize edilir) ile sohbet ve video konferans onları görebilirsiniz. Bir kuruş harcamadan ve PC'nizden hareket ettirmeden. Fantastic!