23 Haziran 2014 Pazartesi

KidLogger indir

Program KidLogger oldukça iyidir. Yazılımın bu parça yararlarından biri açık kaynak olmasıdır. Yani, herhangi bir programlama cesaret varsa, o zaman teorik olarak kendi ihtiyaçları için bu tuş logger özelleştirebilirsiniz. Ana web nedenle bu hizmeti bulunan bazı ciddi özellikleri vardır, adı size atmak izin vermeyin, bu çalışanların izlemek için kullanılır olmuştur anlamına gelir.
Bu yazılımın açık kaynak kodlu bir parçası olduğundan Ayrıca, tamamen özgür olmanın yararı vardır, ya da daha iyisi ücretsiz olarak da bilinir. Şimdi, bu yazılımın içine bakarak sizi caydırmak olmamalıdır. Sen bir sürü insan bir şey iyi olmamalıdır serbest ise, maddenin basit gerçeği bu durumda bu gerçeği sadece olmadığıdır varsayarak hata yapmak bakın.
Yazılımın Bu bit bilgisayarınızı izleyebilir ama o bir tane olmalıdır eğer o da çocuğunuzun smartphone izlemek için kullanılabilir değil. Eğer kişisel bilgisayar için göreceğiniz özelliklerin birçoğu akıllı telefon izleme kısmı içinde yer almaktadır. Bu çocuğunuzun size nerede olursa olsun, ne yaptıklarını sekmeleri tutabilir ve nasıl onların arkadaşları ile etkileşim anlamına gelir.
Uygulamanın bu parça çok sağlam olduğundan herhangi bir küçük işletme çalışanları izlemek için yazılım bu bit kullanmak için, bu çok mümkün olacaktır. Şimdi, bu piyasadaki en iyi seçim olmayabilir ama küçük işletmeler için bu ideal bir çözüm olabilir daha çok büyük bir iş ise. Daha önce belirtildiği gibi, bu KidLogger en iyi minimal olmalıdır çalıştırmak için ücretsiz bir uygulamadır maliyetidir.

KidLogger indir