8 Haziran 2014 Pazar

LINE indir

Mesajları göndermek ve PC'nizden ücretsiz görüşme yapmak

LINE bir anlık mesajlaşma uygulaması ve mesaj göndermek ve ücretsiz sesli ve görüntülü görüşme yapmaya olanak sağlayan VoIP platformu ve PC'nizden tüm tüm yapmak, böylece bir Windows istemcisi vardır.

Ücretsiz arama ve mesajlaşma
LINE ana amacı size ücretsiz olarak arkadaşlarınızla iletişim yardımcı olmaktır. Sadece Skype gibi, Facebook Messenger, Yahoo! Messenger ve diğerleri, HAT ücretsiz kısa mesaj gönderebilir ve aynı zamanda bu uygulamayı kullanan arkadaşlarınızla sohbet etmenize olanak tanır; Hatta grup sohbetleri başlayabilirsiniz. Ayrıca sesli ve görüntülü görüşme yapabilirsiniz, böylece LINE da VoIP özellikleri içerir.

Geleneksel mesajları ve fotoğraf ve ses paylaşım özelliklerine ek olarak, SATIR biraz eğlenmek için konuşmaları ekleyebileceğiniz birçok çıkartmalar içerir: HAT onun genç kullanıcılara hitap edecek özellikler ekleyerek rekabette kendisini ayırt amaçlamaktadır. Bu ifadeler sıkıcı konuşmaları aydınlatmak, ve indirilen edilebileceği daha birçok vardır.

Basit bir arayüz şartları odaklanmak
LINE PC versiyonu minimalist arayüzü ile geliyor. Üç sekmeleri kişi listenizde, geçerli konuşmaları erişim vermek ve yeni arkadaşlar eklemenizi sağlar. İstemci kullanımı çok kolaydır, ve PC istemci oturum için, yapmanız gereken tüm smartphone ile bir QR kod taraması.

PC için LINE mobil versiyonu için mükemmel bir uzantısıdır. Akıllı telefonunuzdaki bir konuşma başlatmak ve bilgisayarınızda daha sonra devam edebilirsiniz.

Mobil versiyonu için mükemmel bir uzatma
Eğer cep LINE kullanırsanız aynı özellikleri zevk mümkün olacak, çünkü PC versiyonu gibi olacak. Bu sizin LINE kişileri erişmek ve ev ve PC'nizi kullanırken rahatça onlarla konuşmak sağlar.

Montaj
LINE PC sürümünü kullanmak için, cep telefonunuz üzerinde kurulu HAT uygulaması olması gerekir.